Protesis dental

Pròtesis dentals

Som conscients de l’impacte que té el perdre una o diverses peces dentals, per això, a Min Centri Dental, la teva clínica dental de confiança a Matadepera, ens especialitzem en el disseny de pròtesis dentals fixes i amovibles.

Quina funció compleixen les pròtesis dentals?

A més d’evitar el deteriorament de la teva salut bucodental, les pròtesis dentals ens permeten recuperar les funcions masticatòries, fonètiques i estètiques perdudes per l’absència d’un o diverses dents.

Tipus de pròtesi

Fixes: Són aquelles que només pot col·locar i retirar l’odontòleg

 • Corones dentals
 • Ponts dentals parcials
 • Pròtesis ceràmiques sense metall
 • Incrustacions inlays i onlays
 • Sobredentadura sobre implants dentals

Amovibles: Són les que el pacient es pot treure i posar.

 • Pròtesis amovibles de resina
 • Pròtesis amovibles metàl·liques o esquelètiques

Per a garantir la precisió i l’èxit dels nostres tractaments, a la nostra clínica dental realitzem diagnòstics 100% personalitzats, disposem d’equips tecnològics d’última generació i utilitzem materials amb els majors estàndards de qualitat.

A més, gràcies al nostre escàner intraoral obtenim registres exactes de la teva boca sense necessitat d’utilitzar incòmodes motlles.

Si vols que avaluem el teu cas, demana la teva cita

1a visita sense cost

Truca’ns a l’ 93 730 17 94, estarem encantats de rebre’t

  Motiu de la visita

  Quin dia t'agradaria venir

  Preguntes freqüents

  És una funda que té l’aparença d’una dent natural i que es col·loca sobre una dent feta malbé per a substituir la part visible de la peça.

  Un pont ens permet reemplaçar un o diverses dents i es col·loca sobre les dents adjacents al buit provocat per la pèrdua dental.

  El recomanable és raspallar-les després de cada menjar amb aigua i sabó i submergir-les, mínim 1 vegada per setmana, en un got que contingui aigua i una pastilla especial per a la neteja de pròtesis dentals. Mai utilitzis llexiu i derivats. La pots oxidar!