Periodòncia

Periodòncia

La teva salut bucodental no sols depèn de la cura de les teves dents, sinó de la salut de les teves genives. Per això, et recomenem que cuidis els teus hàbits d’higiene, que ens visitis mínim 1 cop a l’any per a realitzar-te una neteja dental professional i que estiguis alerta davant símptomes com el mal alè, el sagnat de genives o la mobilitat de les teves peces dentals.

Si presentes algun d’aquests símptomes, probablement estàs patint gingivitis o periodontitis, dues malalties “silencioses” que en els seus primers estadis no presenten símptomes i que en l’actualitat afecten més de 750 milions de persones en el món.

Periodòncia

Gingivitis

Quan no raspallem adequadament les nostres genives i no ens realitzem neteges dentals professionals és normal que la placa bacteriana comenci a acumular-se al voltant de la dent provocant la inflamació i l’envermelliment de les genives.

Periodontitis

Aquesta malaltia periodontal comunament coneguda com piorrea sol ser la conseqüència de no tractar a temps patologies com la gingivitis.

Aquesta malaltia és molt més agressiva ja que provoca la degradació i la pèrdua de teixits i peces dentals.

Els signes més evidents de la malaltia periodontal són:

 • Inflamació i sagnat de les genives.
 • Mal alè (halitosis)
 • Retracció gingival o sensació de dents més llargues
 • Sensibilitat dental
 • Mobilitat de peces dentals
 • Mal sabor
 • Aparició de pus a les genives

Tractaments periodontals a Matadepera

Estudi periodontal

Els nostres especialistes en periodoncia analitzen l’estat dels teixits del pacient per a determinar la gravetat de la seva patologia i establir el tractament més adequat.

Neteja dental professional o profilaxi

Realitzem una neteja dental exhaustiva per eliminar la placa bacteriana i la tosca de les dents, la geniva i els espais interdentals.

Raspat i allisat radicular

És un tractament indolor que es realitza amb anestèsia local i que ens permet netejar la bossa periodontal mitjançant ultrasons.

Cirurgia periodontal

És un procediment quirúrgic que ens permet eliminar la tosca i la placa que s’han acumulat en les bosses periodontals i evitar que la infecció arribi a l’os.

Si has sofert de malaltia periodontal, és important que visitis al teu dentista de confiança cada 3 o 6 mesos.

1a visita sense cost

Truca’ns a l’ 93 730 17 94, estarem encantats de rebre’t

  Motiu de la visita

  Quin dia t'agradaria venir

  Preguntes freqüents

  El periodonci fa referència als teixits que envolten i suporten les dents (geniva, lligament, ciment radicular i os alveolar).

  Si no tenim una bona higiene bucodental els bacteris que viuen en la nostra boca s’acumulen provocant l’aparició de placa bacteriana i carrall, dos dels principals enemics de les teves genives.

  La principal conseqüència és la mobilitat i posterior pèrdua de les peces dentals.

  Les pròtesis fixes, que es col·loquen sobre les dents existents o sobre implants, són la millor opció per a reemplaçar peces dentals perdudes per una malaltia periodontal o per un traumatisme.