Ortodoncia

Ortodòncia

A Min Centre Dental, ens interessa cuidar de la teva salut bucodental i ajudar-te a corregir els problemes de malposició que puguis tenir, per això, comptem amb ortodoncistes qualificats i amb anys d’experiència. A més, disposem d’un escàner intraoral d’última generació que ens permet obtenir imatges 3D de la teva boca i ensenyar-te els resultats, abans d’iniciar el tractament.

Ortodòncia a Matadepera

Prevenim, diagnostiquem i tractem irregularitats de forma, posició, relació i funció de les dents (apinyament dental, diastemes, sobremossegada, mossegada oberta, encreuada o invertida).

Ortodoncia

Ortodòncia invisible o Invisalign

Donada la seva comoditat i estètica, és un dels tractaments amb major demanda a la nostra clínica dental a Matadepera.

El tractament es realitza a través d’uns alineadors transparents que es dissenyen de manera personalitzada i que el pacient ha de col·locar-se mínim 22 hores al dia. Gràcies al material del que estan dissenyats, aquests no produeixen cap mena de nafra o rascada i poden retirar-se per a menjar i rentar-se les dents.

Igual que amb altres tractaments d’ortodòncia, la durada del tractament varia depenent de la complexitat de cada cas. En alguns casos, el tractament dura 6 mesos i en altres 1 o 2 anys.

 

Ortodòncia amb brackets estètics de safir

Sabem que una de les principals preocupacions dels nostres pacients és que l’ortodòncia no es noti, per això, realitzem brackets en safir, un material resistent que no es taca i que ens permet simular el color de l’esmalt del pacient. Al contrari que els brackets de ceràmica,  l’arc és metàl·lic.

Brackets metàl·lics

Continua sent un dels mètodes més efectius per a corregir problemes de malposició dental i gràcies als avanços del sector, ara tenen un aspecte molt més estètic. Es realitza amb bandes, brackets i un arc d’aliatge metàl·lic.

Brackets linguals

És un tractament molt discret ja que es realitza a la cara interna de les dents. És igual d’efectiu als altres sistemes d’ortodòncia i també ens permet solucionar problemes de mossegada i alineació.

Brackets o frens d’autolligat Damon

Per a aconseguir el moviment de les dents s’integren petites pestanyes en el bracket, per tant, no requereix lligadures. Els resultats solen veure’s en menys temps ja que el seu sistema d’ancoratge proporciona moviments més ràpids.

A Min, t’oferim totes les opcions d’ortodòncia, perquè triïs la que més s’adapti a les teves necessitats.

1a visita sense cost

Truca’ns a l’ 93 730 17 94, estarem encantats de rebre’t

  Motiu de la visita

  Quin dia t'agradaria venir

  Preguntes freqüents

  Mai és tard per a alinear les dents i millorar la teva salut bucodental, així que NO, no hi ha una edat determinada, tant nens com adults poden realitzar-se un tractament d’ortodòncia.

  Perquè l’ortodòncia no respon únicament a qüestions estètiques. Aquest és un tractament que, realitzat sota la supervisió d’un professional, et permet corregir o evitar patologies com el bruxisme, la càries o la gingivitis.

  Aquest tipus d’ortodòncia està composta brackets i filferros. El bracket es pega a la dent i en ell s’introdueixen els filferros que ens ajudaran a moure les peces dentals.

  L’ortodòncia amovible és aquella que es pot llevar i posar. Segons el cas, el pacient haurà de portar els aparells durant tot el dia o mínim 7 hores (durant la nit).

  • Recorda treure-te’ls per menjar o beure.
  • Raspalla’ls amb sabó neutre i amb aigua freda mínim 2 vegades al dia.
  • Submergeix-los en un got amb aigua i una pastilla de neteja especial, almenys dues vegades per setmana.