Odontopediatria

A la nostra clínica dental a Matadepera comptem amb especialistes en odontopediatria, la branca de l’odontologia que s’encarrega de prevenir, tractar i corregir problemes bucodentals en nens i adolescents.

Gràcies a la detecció precoç podem tractar problemes de creixement en el maxil·lar o malformacions en el desenvolupament dental. La qual cosa també evitarà la realització de tractaments dentals més complexos en el futur.

Quines són les malalties dentals més comuns en nens?

La càries

És la malaltia dental més comuna en la població infantil i afecta a les dents temporals des dels primers anys de vida. Per a evitar la seva aparició, a Min ens especialitzem en:

 • Pedagogia infantil i tècniques de raspallat
 • Higiene dental
 • Segelladors dentals
 • Fluorització
 • Corones preformades

Problemes d’oclusió i apinyament dental

El no corregir problemes de mossegada i de malposición dental (dents apinyades, tortes o separades) pot afectar la parla, la masticació i la salut bucodental del nen@. Per això és molt important estar atents al desenvolupament dental i acudir mínim una vegada a l’any a l’odontopediatra.

Per a tractar problemes d’oclusió en nens, ens especialitzem en:

 • Mantenidors d’espai
 • Ortodòncia invisible per a nens o ortodòncia first

 • Ortodòncia tradicional (brackets)

Fractures o fissures dentals

Si a causa d’un cop o una caiguda el teu fill@ té una fractura o fissura dental no entris en pànic, acudeix a la nostra clínica dental per a reimplantar o reparar la peça dental i recorda que també dissenyem protectors bucals.

Aconsellem l’ús de protectors bucals tant en nens com en adults que practiquin esports d’alt impacte (hoquei, rugbi, karate, taekwondo i boxa, etc.)

Si estàs buscant un odontopediatra a Matadepera, has arribat al lloc indicat, a la nostra clínica oferim als més petits de casa un ambient còmode i relaxat i sobretot un acompanyament professional de 10.

1a visita sense cost

Truca’ns a l’ 93 730 17 94, estarem encantats de rebre’t

  Motiu de la visita

  Quin dia t'agradaria venir

  Preguntes freqüents

  Aconsellem que la primera visita a l’odontopediatra es faci aproximadament als 3 anys, moment en el qual la dentició temporal s’ha completat.

  Perquè la infecció pot arribar a l’arrel afectant les dents definitives.

  Encara que no hi ha una regla exacta, les primeres dentetes solen aparèixer entre els 6 i els 12 mesos.

  Aproximadament als 6 anys.