Odontologia conservadora i endodòncia

El nostre principal objectiu és que els nostres pacients conservin les seves dents naturals tota la vida, per aquesta raó, insistim tant en la importància de la higiene dental diària i en les revisions dentals periòdiques.

De les cures preventives depèn en gran part la detecció precoç i el tractament de patologies com la càries o la gingivitis, dues malalties que, si no es tracten, poden derivar en la pèrdua de les peces dentals o en problemes més complexos com la deterioració de l’os que suporta les dents.

La càries

És una malaltia que destrueix a poc a poc les dents i que en les seves primeres fases no presenta cap mena de símptoma. Només després d’afectar l’esmalt i la dentina, el pacient pot arribar a experimentar dolor, sensibilitat dental i fins i tot inflamació.

Per a atacar-la a temps i evitar l’extracció de la peça dental, a Min Centre Dental, la teva clínica dental a Matadepera, ens especialitzem en tractaments preventius (neteja dental o profilaxi) i restauradors com ara:

Endodòncia

És un tractament indolor que es realitza amb anestèsia local amb l’objectiu d’eliminar la polpa de la dent infectada per una càries i reconstruir la peça dental, evitant l’extracció d’aquesta.

Després d’eliminar la polpa dental, mitjançant la neteja dels conductes radiculars, el que fem és desinfectar la zona i omplir els espais intraradiculars amb un segellador que impedirà el pas de bacteris.

Empastaments dentals

Després d’anestesiar la zona i eliminar la càries, l’especialista emplenarà la cavitat amb un empastament de composite. Aquest procediment pot durar més o menys temps en funció del nombre de peces dentals a tractar i de l’extensió de les cavitats.

En finalitzar el procediment, el pacient preservarà la seva dent natural i recuperarà la funcionalitat i estètica perdudes.

Segelladors dentals

Per a prevenir l’aparició de càries, a la nostra clínica dental també ens especialitzem en l’aplicació de segelladors dentals, unes cobertures plàstiques que serveixen com a mètode de barrera per als bacteris i que es posen en els molars definitius a partir dels 6 anys.

1a visita sense cost

Truca’ns a l’ 93 730 17 94, estarem encantats de rebre’t

  Motiu de la visita

  Quin dia t'agradaria venir

  Preguntes freqüents

  Mínim 1 vegada a l’any. Gràcies a les revisions periòdiques podem identificar i tractar a temps patologies com la càries, la gingivitis o la periodontitis.

  Quan la càries ha afectat el teixit pulpar hem de realitzar una endodòncia. Aquest procediment també es realitza en pacients amb traumatismes dentals o amb problemes periodontals.

  A mesura que vagi avançant la infecció el dolor agut augmentarà i les possibilitats de salvar la peça dental disminuiran.