Implantes dentales

Implants dentals

Per a rehabilitar la boca dels nostres pacients i retornar-los la funcionalitat i estètica perdudes, a Min Centre Dental ens especialitzem en implantologia dental, la disciplina odontològica que ens permet reemplaçar una o diverses peces dentals a través de peces dentals artificials que es fixen a l’os i que, amb un bon manteniment, poden durar tota la vida.

Implantes dentales

Implants dentals a Matadepera

Els implants dentals són peces artificials de titani pur que inserim en la mandíbula o al maxil·lar per a substituir les arrels de les peces dentals absents i fixar les pròtesis.

 

Càrrega immediata o “dents en un dia”

Els processos d’osteointegració d’un implant a la boca del pacient poden trigar entre 3 i 5 mesos. No obstant això, gràcies als avanços tecnològics actuals, avui dia podem inserir l’implant i posar una pròtesi temporal en qüestió d’hores.

Aquesta tècnica es coneix com a càrrega immediata i ens dóna la possibilitat que el pacient pugui mastegar i somriure sense complexos en temps rècord.

Cirurgia guiada

A més de l’anàlisi clínica i radiològica que realitzem amb cadascun dels nostres pacients, a la nostra clínica dental comptem amb implantòlegs experts en cirurgia guiada, una tècnica mínimament invasiva que ens permet planificar i realitzar la col·locació dels implants dentals utilitzant un escàner digital i un programari especial.

Els avantatges de la cirurgia guiada són:

 • El pacient veu en temps real l’estat de la seva boca i com quedarà el seu somriure en finalitzar el tractament.

 • L’especialista té més precisió per a realitzar la cirurgia, la qual cosa redueix el temps de la intervenció.
 • En tenir imatges 3D de la boca del pacient, el professional té una visió més exacta de l’estructura anatòmica del pacient, per tant, es redueixen els talls i punts de sutura.
 • La recuperació és més ràpida. Gràcies a l’especialització dels nostres professionals i a l’ús de les tècniques més avançades, a Min Centre Dental et garantim tractaments implantològics exitosos i de qualitat.

Si vols rehabilitar el teu somriure, compta amb nosaltres!

1a visita sense cost

Truca’ns a l’ 93 730 17 94, estarem encantats de rebre’t

  Motiu de la visita

  Quin dia t'agradaria venir

  Preguntes freqüents

  No. És una intervenció ambulatòria que es realitza amb anestèsia local i que també pot realitzar-se amb sedació conscient si el pacient ho sol·licita.

  La durada depèn del nombre d’implants i de la necessitat o no, de realitzar empelts d’os. Normalment, la col·locació d’un implant dental convencional triga entre 30 i 45 minuts.

  • Perquè rehabilitaràs el teu somriure i tornaràs a somriure sense complexos
  • Perquè és un tractament de llarga durada
  • Perquè evitaràs la mobilitat de peces dentals i la pèrdua d’os
  No et preocupis, en la nostra clínica ens especialitzem en la tècnica d’empelts ossis. Aquest procediment es realitza utilitzant teixits del propi pacient (mentó o zones posteriors de la mandíbula).

  És el procés d’integració de l’implant en l’os del pacient (mandíbula o maxil·lar).