Carilles Dentals

En Min Centre Dental, som experts en carilles dentals, una solució estètica ideal per transformar el somriure. A Matadepera, aquest tractament és molt demanat per la seva capacitat de millorar l’aspecte dels dents de forma natural i duradora. Les carilles ofereixen un somriure resistent a taques i corregixen les imperfeccions lleus amb excel·lents resultats.

Carilles dentals de composite o porcellana

Les carilles dentals són unes fines làmines (0,3 a 1 mm de gruix) que s’adhereixen a la dent per a canviar la forma, la grandària o el color de la dent natural. És un tractament dental indolor, ràpid i molt efectiu mitjançant el qual podem solucionar problemes com: diastemes (dents separades), taques o fractures dentals.

Disseny de somriure

Cada pacient és un món diferent, per això, a Min realitzem diagnòstics exhaustius i plans de tractament personalitzats.

Realitzant registres fotogràfics intraorals amb l’escanner i càmara de fotos per tal de conseguir el resultat òptim per cada pacient.

 

1a visita sense cost

Truca’ns a l’ 93 730 17 94, estarem encantats de rebre’t

  Motiu de la visita

  Quin dia t'agradaria venir

  Preguntes freqüents

  Durant la primera visita prenem les mesures de les peces dentals i a la segona visita col·loquem les carilles. El temps depèn del nombre de peces a tractar.

  Els emblanquiments dentals fets a casa sí, entengui’s per això, l’ús de productes com el bicarbonat de soda, l’aigua oxigenada o el carbó activat. Els emblanquiments dentals realitzats i supervisats per un professional no tenen efectes abrasius en el teu esmalt dental.

  Cada cas és diferent així que el nombre de sessions dependrà del to de les teves dents i de la tonalitat que vulguis aconseguir. Normalment amb 2 o 3 sessions és suficient.

  No, l’emblanquiment dental és un tractament indolor.

  Cuida la teva higiene bucodental, visita al teu dentista de confiança mínim 1 cop a l’any perquè et faci una neteja dental professional, evita el tabac i controla la ingesta de begudes com el vi, el cafè o la Coca-Cola.