1.- Responsable del tractament: CLÍNICA MIN CENTRE DENTAL S.L.P.
2.- Finalitat del tractament: Donar resposta a la informació sol·licitada, gestió de serveis o tractaments sol·licitats, així com les gestions administratives que es derivin. Gestió de la Clínica.
3.- Legitimació del tractament: Consentiment de l’usuari, compliment d’obligacions legals, l’execució d’un contracte o precontracte i, en el seu cas interessos legítims de la Companyia.
4.- Termini de conservació: Mentre duri la legitimació per consentiment, la relació contractual o obligació legal.
5.- Destinataris: Les dades que ens faciliti seran incorporats a una base de dades pertanyent a la CLÍNICA MIN CENTRI DENTAL S.L.P. i no seran cedits a tercers, excepte a aquells que necessàriament hagin d’intervenir per a la prestació d’algun servei o tractament contractat per l’interessat.
6.- Exercici de drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com els altres drets previstos per la normativa vigent.
7.- Reclamació davant l’Autoritat de Control: Pot dirigir les reclamacions derivades del tractament de les seves dades de caràcter personal a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es)
8.- Contacte Delegat Protecció de Dades: hola@utpr.es
9.- Legislació i jurisdicció La present política de privacitat es regeix en tots i cadascun dels seus extrems pel Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea i altra normativa espanyola relacionada.
10.- Informació addicional Informació addicional sobre RRSS i seguridad
11.- Actualizació: Desembre 2021