Consells

Dentist mark

Visitar periòdicament a l’odontòleg (anualment o semestralment) per controlar la presència de càries i evitar problemes majors.

Dental care

Raspatllar-se les dents tres cops al dia, després dels àpats, i utilitzar col·lutoris sense alcohol i fil dental per a la higiene interdental.

Ultrasonic scaler

Realitzar una higiene professional anual o bianual per controlar l’acumulació de tosca.

curious baby brushing teeth

Començar a visitar el dentista a partir dels 2 anys. Els pares han de donar l’educació correcta per a la cura i la neteja de les dents dels seus fills. Acostumar el nen a que es renti les dents pot prevenir l’aparició de càries.

gominolas

Evitar consum excessiu de sucres i mantenir una dieta saludable.

No smoking

Evitar el tabac, ja que té la capacitat d’agreujar l’evolució de la malaltia de les genives i reduir-ne l’eficàcia del tractament.

consell7a

Ús de fluor en els nens per combatre la càries, ja que ajuda a remineralitzar la dent enfront dels bacteris.

Old used colorful toothbrushes isolated on white background

S’ha de canviar de raspall de dents cada tres mesos o inclús abans si veiem que els filaments estan oberts.

Recomanem

Si et lleves amb mal de cap, sols tenir migranyes, tens les dents adolorides o se’t trenquen, vine a veure’ns perquè podries necessitar una fèrula de descàrrega. D’aquesta manera evitarem el bruxisme.

Sabies que

El tabac interfereix en el funcionament normal del sistema circulatori de la boca, amagant els problemes reals que hi ha!! Així que intenta reduir al màxim que puguis el seu consum.

Kids look!

Hauríem de procurar retirar el xumet i la succió del polze en nens fins els 3 anys, per evitar-los malformacions dentals a la seva boca i que l’erupció sigui més correcta.

Cuidem les dents

Si portes ortodòncia, presta-li atenció i raspalla’t adequadament entre bràquet i bràquet. Per retirar les restes d’aliments, pots utilitzar un raspall interdental, fil de seda específic o un irrigador bucal!!